Log in issues on Chrome

Do you have troubles using the forums? Do you know what could be improved? Just create a topic in this forum.
User avatar
Nashbrew
Posts: 107
Joined: Mon May 11, 2015 2:18 pm
Model: 20 litres (2015)
Location: Abingdon UK

Unread post

Hi
Is anyone suffering log in issues with chrome on a PC?
I had to log in with IE to get on.
Don't forget to wake up breathing!
User avatar
tsgreen
Posts: 135
Joined: Thu Sep 29, 2016 4:03 pm
Model: 50 litres
Location: Iowa

Unread post

Glad you posted this. I have not been able to get in either. Used firefox and got in. Cant get in with my phone on chrome either.
User avatar
niels
Site Admin
Posts: 1076
Joined: Mon Dec 02, 2013 8:08 pm
Model: 10 litres (2015)
Location: Belgium

Unread post

From time to time I make small changes to the backend of the forum to increase security and keep the software up-to-date.

If you experience issues with logging in or submitting posts, I suggest to remove the cookies linked to the braumeisters.net domain and all its subdomains.

Here are some links that might help you: I hope this helps! :cheers:

- Niels
Mashman
Posts: 133
Joined: Wed Feb 04, 2015 4:06 pm
Model: 20 litres
Location: Canterbury, Kent, UK

Unread post

Thanks Neils, back in now.

Cheers
richardm
Posts: 73
Joined: Wed Aug 19, 2015 5:41 pm
Model: 20 litres
Location: Cardiff, Wales

Unread post

I had the same problem in Edge, clearing cookies fixed it
Richard M
20L BM
Cardiff, Wales
User avatar
tsgreen
Posts: 135
Joined: Thu Sep 29, 2016 4:03 pm
Model: 50 litres
Location: Iowa

Unread post

Thanks for all you do Niels!! :beer:
IPA
Posts: 277
Joined: Tue Feb 25, 2014 8:16 am
Model: 50 litres
Location: France

Unread post

Thanks Niels
User avatar
mashy
Posts: 2993
Joined: Sat Aug 29, 2015 12:43 pm
Model: 20 litres
Location: Mercia

Unread post

Thanks Back in.

But only on IE. Getting "The submitted form was invalid. Try submitting again." on all other browsers?
User avatar
chastuck
Posts: 110
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:21 pm
Model: 50 litres (2015)
Location: Beckenham, Kent
Contact:

Unread post

Now back in on Chrome Niels. Thanks for support.
User avatar
Nashbrew
Posts: 107
Joined: Mon May 11, 2015 2:18 pm
Model: 20 litres (2015)
Location: Abingdon UK

Unread post

Mashy

Try deleting all your history,cookies etc in the browsers that are not letting you in.

Worked for me.
Don't forget to wake up breathing!
Soay4731
Posts: 6
Joined: Thu Apr 03, 2014 5:07 pm
Model: 20 litres
Location: East Leake, UK

Unread post

Still not working for me with Firefox and all cookies removed. It has worked with MS Edge but who in the right mind would want to use that.
User avatar
grooves
Posts: 319
Joined: Thu Feb 18, 2016 10:34 am
Model: 20 litres (2015)
Location: UK

Unread post

Try it in private / incognito mode
richardm
Posts: 73
Joined: Wed Aug 19, 2015 5:41 pm
Model: 20 litres
Location: Cardiff, Wales

Unread post

richardm wrote:
Wed Feb 26, 2020 8:12 pm
I had the same problem in Edge, clearing cookies fixed it
Same problem again today. Something's not right
Richard M
20L BM
Cardiff, Wales
User avatar
Nashbrew
Posts: 107
Joined: Mon May 11, 2015 2:18 pm
Model: 20 litres (2015)
Location: Abingdon UK

Unread post

Clearing my history worked for me again.
Don't forget to wake up breathing!
richardm
Posts: 73
Joined: Wed Aug 19, 2015 5:41 pm
Model: 20 litres
Location: Cardiff, Wales

Unread post

Nashbrew wrote:
Wed Mar 25, 2020 8:08 am
Clearing my history worked for me again.
Yes, that works, but you shouldn't have to do it [again]
Richard M
20L BM
Cardiff, Wales
Post Reply